Quan fa pocs dies que les nostres rutines encara enfilaven raigs de sol entre la sorra i l鈥檃igua, i els infants s鈥檈spolsaven a la dutxa les darreres espurnes de l鈥檈stiu, ens retrobem de nou amb la nostra segona casa, la nostra altra fam铆lia, la nostra Tribu, la del Gai脿.

Enguany amb alguns canvis (i quan no?), il路lusions, projectes nous que compartim amb les persones que seguim, i amb d鈥檃ltres que han iniciat nous camins per貌 que ens acompanyen des del cor, amb les petites grans persones a qui escoltar, respectar i acompanyar en aquest espai-temps que 茅s La Tribu del Gai脿. Sigueu totes les persones benvingudes!

Bon curs 2019-2020!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'est脿 connectant a %s