📢 Bon curs 2019-2020! ðŸ’š

Quan fa pocs dies que les nostres rutines encara enfilaven raigs de sol entre la sorra i l’aigua, i els infants s’espolsaven a la dutxa les darreres espurnes de l’estiu, ens retrobem de nou amb la nostra segona casa, la nostra altra família, la nostra Tribu, la del Gaià.

Enguany amb alguns canvis (i quan no?), il·lusions, projectes nous que compartim amb les persones que seguim, i amb d’altres que han iniciat nous camins però que ens acompanyen des del cor, amb les petites grans persones a qui escoltar, respectar i acompanyar en aquest espai-temps que és La Tribu del Gaià. Sigueu totes les persones benvingudes!

Bon curs 2019-2020!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s