Des que va començar el confinament, famílies i equip ens veiem dues vegades per setmana per a continuar mantenint contacte. Volíem continuar acompanyant, encara que fora des de la distància i les criatures tenien ganes de veure als seus companys/as. Cada dilluns i divendres cantem la cançó de “Bondia” i les acompanyants expliquem un conte. Alguna família també s’ha animat i ha explicat algun.

En La Tribu, ens encanta utilitzar el recurs del conte no sols per al moment del comiat, sinó també com a eina pedagògica a l’hora de realitzar propostes de lectoescriptura o de jocs matemàtics per exemple.
Hem pensat que continuar explicant contes, podria tornar a reunir-nos, encara que fos només un parell de dies a la setmana.

D’altra banda, també vam realitzar un dossier per a les famílies, amb recursos i activitats per si alguna sentia la necessitat de consultar-lo. Aquest dossier comptava amb material divers, per a adaptar-se a les diferents edats de les criatures.

A continuació, us posem el vídeo d’algun conte que hem explicat per a compartir-lo també amb vosaltres/as.

El caballero que no tenía caballo
En Patufet
Altafulla. Text de Anna Arall Virgili, il·lustracions Izaskun Mejías Busto
La llegenda de Sant Jordi
La rateta presumida
La dona d’aigua. Text de Anna Arall Virgili, il·lustracions Izaskun Mejías Busto

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s