28 DE GENER
TORREDEMBARRA. PATRONAT ANTONI ROIG.


Organitzada per La Tribu del Gaià i amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de Torredembarra.

Aquesta jornada tindrà lloc el proper dissabte 28 de gener de 2023 de 9:30 a 14h, al Patronat Antoni Roig.

El 24 de gener és el dia que l’ONU va proclamar Dia Internacional de l’Educació, en commemoració del paper que l’educació exerceix en la pau i en el desenvolupament, reafirmant el fet que l’educació és un dret humà, un bé públic i una responsabilitat col·lectiva.

Volem que sigui un dia per reflexionar sobre l’educació, per establir ponts de diàleg entre diferents agents, per valorar el que ja tenim i també per reivindicar el que encara no s’ha assolit. Així, la Jornada és un espai d’intercanvi i reflexió sobre les diferents perspectives i experiències en educació, on totes hi sumem.

Passarem el matí escoltant ponències de persones relacionades amb el món de l’educació, gaudint de tallers per a petits i grans, passejant per una petita fira de projectes relacionats amb la infància i acabarem amb una taula rodona on obrirem el debat a partir de la pregunta: Què necessiten (realment) els infants?? També durant tot el matí hi haurà una parada amb menjar i beure de proximitat

L’ACCÉS A LA JORNADA ES LLIURE I GRATÜIT PERÓ OS AGRAÍM L’ASSISTÈNCIA A;

info@latribudelgaia.com

Us hi esperem amb il•lusió!!

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s