TEAMING FEM TRIBU!

Hem iniciat aquesta proposta de la Plataforma teaming per ajudar a assolir el nostres objectius. Teaming és una eina en línia per recaptar fons per a causes socials a través de micro donacions d’1 € al mes. La filosofia de Teaming es basa en la idea que amb 1 € nosaltres sols no podem fer molt però si ens unim, podem aconseguir grans coses.

La manca de subvenció pública a projectes d’educació d’aquesta mena fa molt difícil de cobrir les despeses de lloguer de l’espai i sous dels educadors, entre d’altres. Les teves aportacions ens ajuden a seguir endavant amb aquest projecte sense ànim de lucre, autogestionat amb el treball voluntari de les famílies.

Així que hem pensat a demanar la vostra col·laboració amb un petit gra de sorra: 1€ al mes. Aquest petit gra de sorra, unit a d’altres, serà per a nosaltres una gran muntanya, una bona empenta que ens ajudarà a avançar. Per portar-ho a terme hem triat la plataforma Teaming, que segueix aquesta filosofía de micromecenatges.
Ens acompanyeu en l’aventura?

Només has d’unir-te al nostre grup introduint el DNI, el teu correu electrònic i el teu número de compte bancari. És 100% segur i sense comissions. Cada mes et carregaran al teu compte 1 €.

Ara també pots fer la teva donació a través de la targeta de crèdit o dèbit, en el cas que no vulguis facilitar el teu compte bancari. Aquesta opció és també molt segura. Tots els diners recaptats aniran destinats a consolidar el nostre projecte!

Moltes Gràcies!