“Passar temps jugant amb nens, mai serà temps perdut” – Dawn Lantero

QUÈ ÉS?

És un espai de trobada entre les criatures i les famílies per poder gaudir de les instal·lacions de la Tribu i les propostes de joc i manipulació preparades.

A QUI VA DIRIGIT?

A famílies interessades en poder gaudir d’un espai de joc on els seus fills i filles puguin compartir i relacionar-se amb altres criatures a la Tribu. S’oferiran propostes de joc tant a l’interior i com a l’exterior amb lliure circulació, perquè cadascú pugui moure i realitzar allò que més li pugui interessar.
Al finalitzar, entre totes, recollirem i farem un breu comiat per tancar la sessió.

Podran participar les criatures a partir d’un any que ja han iniciat el seu moviment fins els 6 anys, acompanyats d’una persona adulta que s’encarregarà de l’establiment dels límits i de la cura dels materials.

OBJECTIUS

Gaudir d’un espai de relació amb els altres criatures i les seves famílies i famílies en un ambient preparat com és el de la Tribu.

PROCÉS DE VINCULACIÓ

Sessió de prova: la família interessada pot assistir el primer dia per conèixer l’espai i la dinàmica que s’hi genera, sense necessitat de formalitzar la inscripció.

* S’haurà d’avisar amb antelació per mail facilitant les seves dades de contacte.

FAMÍLIES AMB INFANTS DE 12 MESOS A 6 ANYS (aprox)

Horari: 17:00 a 18:30h

Freqüència: Tots els dimarts. L’activitat s’iniciarà el dimarts 4 d’octubre 2022

Lloc: Torredembarra

Els germans/ es tindran un descompte

Les famílies s’hauran de fer sòcies de la Tribu pagant un únic import de 20€ anuals per família. Aquest import estarà inclòs en la quota si es fa la inscripció abans del 20 de setembre.

* Places limitades per ordre d’inscripció

Format: Les famílies aniran arribant amb les criatures a l’espai de la Tribu. A l’inici es farà un moment de benvinguda i parlarem de les propostes que podem fer aquell dia i els espais que podrem fer servir. Després les criatures podran circular lliurement amb la vigilància i supervisió de les famílies. Quan s’apropi el moment de finalització de l’activitat, la dinamitzadora avisarà i entre totes, recullirem l’espai i deixarem tot com estava per poder realitzar el comiat i fer un moment de reflexió individual sobre allò que ha fet cadascú i com s’ha sentit i trobat.

DINAMITZA I ACOMPANYA

Jéssica Francino

RESERVA DE PLAÇA, INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

A l’omplir aquest formulari rebràs un email amb tota la informació necessària i faràs la reserva de plaça de l’activitat “Joc Lliure i relació” per al curs d’octubre a Juny