WEB ESPAI CRIANÇA
“Fa falta la tribu sencera per educar un nen” – Proverbi Africà

QUÈ ÉS?

És un espai de trobada íntim i càlid on mares i pares poden donar-se suport, fer-se forts, desfogar-se, aprendre i desaprendre tot compartint experiències.

A QUI VA DIRIGIT

A famílies interessades en un espai respectuós de reflexió sobre la criança i l’educació de les seves filles i fills, així com en un ambient càlid de suport mutu i complicitat amb d’altres famílies mentre els infants gaudeixen d’un entorn preparat per acollir la seva necessitat de joc.
Aquest espai està dirigit a les famílies que tinguin nadons de 0 fins que inicien el moviment, ja que les necessitats d’espai que aquests tindran seran unes altres.
* Les famílies interessades amb criatures que ja es desplacen poden apuntar-se a l’activitat d’Espai de Joc i Relació

OBJECTIUS

  • Gaudir d’un ambient distès i agradable amb els nostres nadons.
  • Compartir i reflexionar sobre la cura, l’educació i la criança dels nostres fills i les nostres filles.

PROCÉS DE VINCULACIÓ

Sessió de prova: la família interessada pot assistir el primer dia per conèixer l’espai i la dinàmica que s’hi genera, sense necessitat de formalitzar la inscripció.

* S’haurà d’avisar amb antelació per mail facilitant les seves dades de contacte.

FAMÍLIES AMB INFANTS DE 0 A 12 MESOS (aprox.)

Horari: 17:00 a 18:30h
Freqüència: dijous. L’activitat s’iniciarà el dijous 6 d’octubre 2022
Lloc: Torredembarra

 

Les famílies s’hauran de fer sòcies de la Tribu pagant un únic import de 20€ anuals, aquest import estarà inclòs en la quota si es fa la inscripció abans del 20 de setembre.

* Places limitades per ordre d’inscripció


Format: Els primers minuts seran d’entrada relaxada i un cop estiguem tots/es situats, podrem iniciar les reflexions sobre els aspectes que ja s’han plantejat de manera prèvia i que sorgeixen de les  inquietuds i interessos de les famílies que formen part del grup. 

La conversa es construeix entre tothom per mitjà de les reflexions i posades en comú.  Malgrat que seguim un tema, els emergents de les famílies, situacions, emocions de l’aquí i ara que les inquietin, tindran sempre prioritat.

DINAMITZA I ACOMPANYA:

Cristina Hurtado

RESERVA DE PLAÇA, INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

A l’omplir aquest formulari rebràs un email amb tota la informació necessària i faràs la reserva de plaça de l’activitat “Grup de criança” per al curs d’octubre a Juny