WEB ESPAI CRIANÇA
“Fa falta la tribu sencera per educar un nen” – Proverbi Africà

QUÈ ÉS?

És un espai de trobada íntim i càlid on mares i pares poden donar-se suport, fer-se forts, desfogar-se, aprendre i desaprendre tot compartint experiències.

A QUI VA DIRIGIT

A famílies interessades en un espai respectuós de reflexió sobre la criança i l’educació de les seves filles i fills, així com en un ambient càlid de suport mutu i complicitat amb d’altres famílies mentre els infants gaudeixen d’un entorn preparat per acollir la seva necessitat de joc.

OBJECTIUS

  • Gaudir d’un ambient distès i agradable amb les nenes i els nens.
  • Compartir i reflexionar sobre la cura, l’educació i la criança dels nostres fills i les nostres filles.

PROCÉS DE VINCULACIÓ

Sessió de prova: la família interessada pot assistir el primer dia per conèixer l’espai i la dinàmica que s’hi genera, sense necessitat de formalitzar la inscripció.

Inscripció: per participar d’aquest espai, cada família interessada ha de fer-se sòcia de la nostra Associació La Tribu del Gaià. Un cop formalitzada la inscripció, la família gaudirà, a més, dels avantatges dels socis.

FAMÍLIES AMB INFANTS DE 0 A 2 ANYS

Horari: 17:00 a 18:30h
Freqüència: dijous
Lloc: Torredembarra
Format. Durant els primers 30 minuts les famílies exploren l’espai, descobreixen el material i comparteixen espontàniament amb d’altres adultes i infants. A la segona part de la sessió, les persones adultes i la dinamitzadora es reuneixen per reflexionar sobre un tema concret, que es planteja prèviament segons una programació (elaborada amb assumptes que sorgeixen de les inquietuds i interessos de les famílies que formen el grup). La conversa es construeix entre tothom. Malgrat que seguim un tema, els emergents de les famílies (situacions, emocions de l’aquí i ara que les inquietin), tenen sempre prioritat.

DINAMITZA I ACOMPANYA

Jessica Francino

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Les famílies interessades poden posar-se en contacte a través del nostre correu electrònic info@latribudelgaia.com.