L’associació La Tribu del Gaià, organitza anualment amb la col·laboració del Gepec i l’ajuntament d’Altafulla, una jornada d’educació aprofitant el Dia Mundial de l’Educació.

El 24 de gener és el dia que l’ONU va proclamar Dia Internacional de l’Educació, en commemoració del paper que l’educació exerceix en la pau i en el desenvolupament, reafirmant el fet que l’educació és un dret humà, un bé públic i una responsabilitat col·lectiva. 

Volem que sigui un dia per reflexionar sobre l’educació, per establir ponts de diàleg entre diferents agents, per posar en valor el que ja tenim i també per reivindicar el que encara no s’ha assolit. Així, la Jornada és un espai d’intercanvi i reflexió sobre les diferents perspectives i experiències en educació, on totes hi sumem.

És una jornada en la qual s’organitzen ponències de persones relacionades amb el món de l’educació, gaudint de tallers per a petits i grans, passejant per una petita fira d’entitats locals i amb una taula rodona on aquest primer any el debat s’ha obert amb la pregunta… Des d’on eduquem?  

I Jornada d’Educació Local.