Qui som

P1190954

Som un grup de famílies amb i sense fills que ens hem trobat en el camí amb un objectiu comú: construir un espai ple de llum, de flors, d’oxigen i de lliure aprenentatge per als infants del nostre voltant. Un espai on el més important són els nens i les nenes, les seves emocions, els seus sentiments, la seva curiositat, els seus interessos, etc.

Estem construint un entorn on els infants aprenen jugant i poden expressar la seva personalitat plenament amb l’autenticitat que els correspon.

La Tribu del Gaià està sent una pluja d’aprenentatges, certeses i sobretot somnis que a poc a poc es van complint.

Estem plens d’una bonica energia; una energia que recarreguem amb les mirades dels nens i nenes que ens envolten. Són elles i ells que li donen sentit a tant d’esforç.

Ens sentim agraïts, acompanyats i plens d’il·lusió, amb moltes ganes de veure com el nostre espai es va omplint de rialles, plors, crits, històries, contes i personatges imaginaris dels infants que formen part de la nostra Tribu.

ELS ACOMPANYANTS

11025216_429455917220481_8039253188858500885_o

Els acompanyants vetllen per la seguretat, l’harmonia i l’equilibri en l’entorn per facilitar el lliure desenvolupament dels infants.

La seva tasca es caracteritza per un acompanyament respectuós i conscient per tal d’observar i atendre les necessitats dels nens i nenes.