A La Tribu del Gaià estem buscant voluntaris pel curs 2020-2021 per així consolidar una educació viva, respectuosa, orgànica i en contacte amb la natura.

Aquest és el 7è any que caminem, estem assolint la verticalitat del nostre cos i ens sentim confiats i amb forces per encarar nous reptes  i oportunitats i així continuar creixent. 

VOLEU FORMAR PART D’AQUEST CAMINAR?

BUSQUEM:

– Persones que es comprometin a venir algun dia a la setmana de 9:30 a 14 per estar amb els infants i ajudar-nos en la organització. Demanem sempre que sigui possible, un compromís trimestral com a mínim.

QUE US DONEM?

– Suport vivencial i sessions tutoritzades periòdiques per fer el seguiment del voluntariat. 
– Intercanvi de les sensacions viscudes durant la jornada per part dels acompanyants i voluntaris. Aquesta és una gran eina per conèixer l’equip i un mateix. Enriquidor!
– En cas que la persona voluntària es pogués quedar a l’hora de dinar, se li donaria el menjar que totes i tots menjariem (ecològic).

Les persones que volgueu gaudir d’aquesta experiència ens podeu escriure al correu de l’equip pedagògic info@latribudelgaia.com explicant-nos la vostra formació, la vostra experiència en el món de l’educació viva o convencional (si la teniu) i d’on us ve la crida per participar i involucrar-vos en un projecte com el nostre.