FORMACIÓ ANUAL D’EDUCACIÓ VIVA.

A qui va dirigit?
A mares, pares, familiars, mestres, professionals relacionats en l’àmbit educatiu, adults amb interès per l’acompanyament conscient.

Que oferim en aquesta formació?
Volem apropar una manera d’acompanyar que s’inspira en l’amor cap a l’infant i els seus processos personals. Aquest amor, aquest viatge cap al món de la canalla l’iniciem des del jo més íntim.
Primer ens mirem qui som, com acompanyem, com actuem, mirem… per després entrar en un pla més físic, sense oblidar que el nostre físic està íntimament i eternament lligat al nostre mon emocional. Interpretar qui som, com som, ens donarà les habilitats per poder oferir als infants tot allò que el nostre mon ens possibilita. Des dels ancestres que hem anat recopilant rituals per fer transicions, contes per simbolitzar, espais a gaudir… donar un lloc rellevant a tots aquests recursos també és tasca dels acompanyants.

MÒDUL 1. “ACOMPANYAMENT (SÓC)”

 1. Ens mirem; Com estem presents, com acompanyem, aquí i ara? 26 d’octobre
 2. Transitem per les emocions. 23 de novembre
 3. Aprenentatge i desenvolupament.
  Ambients. 14 de desembre

MÒDUL 2. “CONSCIÈNCIA DEL COS”

 1. Cos i moviment. (amb Carme Hinojosa) 25 de gener
 2. Joc i psicomotricitat. 15 de febrer
 3. Llibertat i límits. Resolució de conflictes. 7 de març

MÒDUL 3. “RECURSOS PEDAGÒGICS”

 1. Mirada sistèmica. Escola i família. 18 d’abril
 2. Creativitat. Una experiència en el concepte d’Educació Creadora. (amb Xavier Boltà)
  Contes i rituals. 16 de maig
 3. Sessió de tancament. 6 de juny.

Formadors/es: Tots/es els/les formadors/es, estem formats en l’acompanyament respectuós en diferents vessants de l’educació viva.

Izaskun Mejías: Co-fundadora i coordinadora pedagògica del projecte, amb més de 20 anys d’experiència i formació en diferents àmbits educatius, psicomotricista en pràctica educativa i preventiva segons la metodologia B. Aucouturier (ASEFOP), educadora ambiental, artista i il·lustradora.

Glòria Monteagudo: co-fundadora, mestra d’educació infantil, licenciada en psicopedagogia amb 10 anys d’experiència en acompanyament d’infants de 0
a 6 anys.

Roger Molina: treballador social, especialista en pedagogia sistèmica i constel.lador familiar

Carme Hinojosa: Psicomotricitat reeducativa per l’ASEFOP de Bernard Aucouturier, teràpia familiar sistèmica, constel.lacions familiars per IG, pedagogia sistèmica a IG per la UDEC, especialista corporal en l’àmbit de l’eutonia i la consciència corporal actualment a l’Espiral 108

Xavier Boltà: Educador en l’àmbit del lleure infantil i juvenil durant molt anys. Promotor del Sorral espai d’educació lliure, entre moltes formacions hi ha la realitzada a Diraya en el concepte d’educació creadora, Actualment gestiono un espai de educació mediambiental (Aula de Natura Les Esplanes), faig tallers per infants i famílies, tallers de bioconstrucció, sostenibilitat, al medi natural.

Contacte: info@latribudelgaia.com

Horaris i preus:
Dissabtes de 10 a 14 i de 15:30 a 18:30
Curs Sencer: 700€ si t’apuntes abans del 15/09; 750€ si ho fas després.
(possibilitat de fraccionar el pagament en 3 parts iguals)
Per Mòduls: 250€ per mòdul